Vardag

Varma dagar & nya tofflor

Hej fina ni!

Måndag igen & en ny vecka. Tycker fortfarande tiden går läskigt fort!

Vill först tacka för er respons på mitt känsliga inlägg. Varje kommentar betyder så mycket❤️ Glad & så tacksam att ha så fina människor här!

Här har vi haft väldigt varma dagar med 31-32 grader & strålande sol. Är så att man nästan smälter! Har mest blivit att vara inomhus vid fläkten & ta en promenad på kvällen när värmen lagt sig. Försökt sola en stund på balkongen, satt väll nästan 1 timme igår och idag blev det inte av då det var ännu varmare. Önskar jag var en som tycker om att sola men jag blir så rastlös. 

Underbart med microfiber cykelbyxor i värmen

Imorgon tänkte jag cykla bort till andra sidan av stan (perfekt med elcykel!) & hämta lite paket åt min mamma som är på semester. Vet att det finns ett par rosa sommartofflor i ett av paketen som jag beställt & ser framemot! De kommer från fantastiska Kenja. Imorgon har dom även liveshopping med rea så det ska jag självklart spana in. Skulle jag hitta något är det så perfekt att mamma ska till Malmö och kan hämta i butiken. 

Samma modell fast i blått

Ett annat paket jag väntar på är ifrån Leonie vilket är en nytt litet företag med väldigt fina hårklåmmor. Ska bli väldigt kul att få hem & testa! Tycker det är så fint med hårklämma men jag har tjockt, långt & mycket hår vilket en klämma inte orkar hålla upp. Men Leonies large klämmor ska passa ett tjockt & långt hår. Lovar att uppdatera er med en recension!

Underbara färger.

Nu tänkte jag ta & fixa lite mat. Tänkte göra Vietnamesiskt nötfärs med vitlöksris, så gott!

Tänkte också försöka jobba med ett blogginlägg som kommer i veckan. 

Jag önskar er en fortsatt fin vecka💚

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge