Mode,  Veckans Lista

Veckans Lista


Veckans bästa vs sämsta

Veckans bästa är helt klart att sommarvärmen kommit! Underbart med sol & värme, att kunna vara ute mer. Det sämsta är den ihållande tröttheten & ångestkänslorna därav har det inte blivit så mycket som önskat på bloggen. 

Veckans Planer

Fota inför ett kommande inlägg, förbereda fler blogginlägg, organisera, städa, tvätta & förhoppningsvis njuta av det härliga vädret (om det håller i sig) Imorgon ska jag hämta paket med i mitt tycke världens bästa foundation men mer än så har jag inte planerat.

Veckans köp

Min nya kjol från Neo noir!! Är nog ingen nyhet att jag älskar deras kjolar & det bästa är ju när man får tag i dom billigare. Detta blev min andra lite kortare kjol från Neo noir & jag kommer älska att använda den nu i sommar. Linnena jag beställde från Neo noir var också ett bra köp, underbara nu i värmen & inte så dyra. Enda nackdelen var att dom är genomskinliga.  Älskar också mina nya scrunchies, dom piggar verkligen upp outfits.

Fantastisk kjol!! Du kan hitta den här
Som små godisbitar! Du kan hitta dom här

Veckans Klädesplagg

Ett par vita linnebyxor som jag fått av min mamma! Varit sugen på att köpa ett par men inte hittat några som känns helt rätt men när jag hjälpte mamma i hennes garderob hittade vi ett par som satt helt perfekt, snäll som hon är fick jag ta dom då hon själv inte använder dom. Otroligt sköna & snygga! 

Till byxorna har jag en ribbad croptop från Zara, grön kaftan från Object matchad med min gröna Marlene birger väska.

Veckans Wanties

Jag är på jakt efter bra basplagg! Passform gör verkligen så mycket & har man en bra grund är det så mycket lättare att bygga på och känna sig inspirerad. Är ju i processen att byta ut väldigt mycket i garderoben men det tar ju sin tid då jag inte vill stressa fram det.

Kikade också in på Mangos rea idag & hittade så mycket fint! Tycker verkligen om deras kläder.  

Allt kommer ifrån Mangos rea som du kan hitta här

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge