Outfits,  Vardag

Dagens outfit & shopping

Hej finaste ni!

Torsdag idag & vädret bjuder på moln, blir en slapp dag hemma för mig då jag både känner att jag behöver samla energi & måendet inte är på topp.

Igår tog jag mig i alla fall ut för att träffa mamma & skicka iväg lite paket från klädförsäljning. Hämtade även ut ett paket med en ny snygg basklänning, är så nöjd! Mamma överraskade mig också då hon beställt scrunchies från vårt favoritställe, kommer visa både klänning & schruchies i framtida inlägg.

Utöver att packa & skicka så satt vi även ute i solen på mammas balkong och pratade, jag är så otroligt tacksam över att vi har en så fin & nära relation, hon är inte bara mamma utan också min bästavän & förebild. En fantastisk människa som är så otroligt stark, vacker, givmild och omtänksam, tack för att du är just min mamma, jag vet inte vad jag gjort utan dig! Det är alltid mamma som finns där när jag faller, i både motgångar och medgångar, hon pushar mig alltid, har alltid överöst mig och min bror med kärlek och omtanke.

Dagens Outfit

Detta är ju då inte dagens outfit utan gårdagens, vi hade strålande sol och en fantastisk värme. Känner ni igen kjolen?

Topp: Nyinköpt från Zara i Stockholm (finns att köpa här)
Kofta: Gammal älskad från Cubus
Kjol: Neo noir (Finns att köpa här)
Skor: Ett par favoriter från Guess

Lovar att försöka få till bättre bakgrunder i framtiden! Tog bild i all hast innan jag gick ut.

Shopping

I gårdagens inlägg pratade jag ju om Modelin & igår råkade jag göra en beställning ihop med mamma, dom hade superbra erbjudande på Neo noir! Köpte 2 kjolar & 2 linnen i rayon (superskönt material) Längtar så efter paketet! Självklart kommer det upp ett inlägg här när det kommit.

Vanliga länkar! Inte lyckats lista ut hur jag får till adlinks.

2 kommentarer

  • Ullie

   Visst skriver du egen faktura,? HR slarvat och inte skickat iväg min . Cool company har ja o det är ju färdigt står gör egen faktura men usch osäker

   Men va fin kjolen är
   Alltid fin bästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge