Mode,  Vardag,  Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs. Sämsta

Veckans bästa var den mysiga lördagen & soliga dagar. Så härligt med sommar! Veckans sämsta är tröttheten & att jag haft ganska mycket ångest i veckan. Går lite i perioder där för mig, just nu är en jobbigare period.

Sommarrulltårta


Veckans Planer

Veckans planer är faktiskt att försöka ta veckan med ro, inte stressa, ta det lugnt & fokusera på att göra saker som kan få mig att må bättre. Kanske ta en långpromenad i skogen med katterna, umgås med min man & mamma, sova ut och finns orken där ska jag organisera upp mer hemma.

Veckans Köp

En helt fantastiskt fin kjol från Neo noir inköpt på Kenjas liveshopping. Helt förälskad i färg & mönster! Kommer användas flitigt nu i sommar, idag hittade jag även matchande topp även den hos Kenja.

Kjolen hittar du här

Veckans Klädesplagg

Min nya jeansjacka från Mango! Perfekt att piffa upp outfits & så fint att matcha ihop med beige, rosa, vitt. Älskar både modell & färg.

Jeansjackan hittar du här

Veckans Tips

Cykelbyxor från Saint tropez!! Jag har tidigare haft i bomull men dessa är då i microfiber & galet bekväma, sitter även på plats så man slipper gå och dra upp dom hela tiden. Bra att veta är att dom är mindre i storlek.

Cykelbyxorna hittar du här

Veckans Wanties

Sommarkläder! Min stil har förändrats mycket bara det senaste året & jag känner mig trött på i princip allt i min garderob. Men det är ju en process att byta ut och jag har tänkt köra en till stor rensning nu och lite mer inköp.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge