Outfits,  Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs. Sämsta

Veckans bästa var helt klart den fantastiska helgen i Stockholm! Var så skönt att komma iväg för att bara må bra & umgås med familjen. Kommer självklart dela med mig av mer bilder & berätta vad vi hittade på så det kommer ett inlägg om det. Veckans sämsta är ontet i kroppen samt att jag ändå saknar att blogga på portal. Är dock inte aktuellt med byte när portalen har så mycket krångel.

På resturang/fik i Stockholm

Veckans Planer

Denna veckan har jag inget speciellt inplanerat vilket ändå känns skönt då jag är trött efter resan. Har tänkt att tvätta, städa hemma, organisera och jobba med bloggen.

Veckans Köp

På Åhlens i Stockholm sprang jag & mamma på en galet snygg (och praktisk) väska från Ganni! Kunde inte släppa den & efter lite googlande hittade jag den till 40% & slog till. Veckans köp blir också det jag shoppat i Stockholm men det kommer jag visa i ett eget inlägg.

Veckans Topp-inlägg

Denna vecka blir det inte helt tillförlitligt då jag flyttat över bloggen men ”Vår nya lägenhet” där jag visar upp vår lägenhet & berättar lite om flytten hit samt jakten efter ny lägenhet.

Veckans Klädesplagg

Neo Noir kjolar! Jag äger idag 2, en ljusblå mönstrad & en leopardmönstrad. Underbara kjolar som både är riktigt snygga & bekväma.

Tröja: Soft Goat
Kjol: Neo Noir
Skor: Fila
Örhängen: POW

Veckans Tips

Googla innan shopping! Jag brukar ofta kolla upp det jag tänkt köpa för att se om jag kan få tag i det billigare, kanske på någon annan hemsida eller om det finns en rabattkod att ta del av. Man kan verkligen spara pengar med lite research! Som exempelvis Ganni väskan ovan, 1300kr hos Åhlens & 720kr på Tiffany.

Veckans Wanties

Somriga fina outfits! Gärna en snygg rosa oufit matchad med ljusa jeans, snygga sneakers, vit schrunchie (så fint ihop med rosa!) och en rosa för att binda ihop färgerna. Jag slängde ihop ett collage nedan på hur jag mer än gärna klätt mig en lite kyligare sommardag.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge