Outfits

En outfit

Hej fina ni!

Fredag idag & dags för helg, skönt! Har ni något inplanerat? För min del blir det en lugn helg, nästa vecka åker vi till Stockholm så känner att jag vill vila upp mig till dess. Tänkte tvätta & plocka hemma, ta någon promenad med katterna men blir nog inte så mycket mer spännande än det

Ska iväg nu & posta lite paket med mamma, handla lite helgmys och sedan blir det slappa hemma. Fick i Onsdags min nya tröja från Kenja! Tycker om den så mycket. Är en modell med lite kortare ärmar vilket är så snyggt, speciellt när man kan visa upp sina söta snoddar.

Dagens Outfit (Takano)

Jacka: Sisters Point

Väska: Marlene Birger

Tröja: Takano köpt på Kenja

Jeans: H&M

Skor: Nike Air force

Jag är helt ny när det kommer till outfit bilder & ärligt talat känns det lite läskigt att dela. Men jag tänker att jag vill börja göra det för att kunna utveckla min stil, är så roligt att kunna gå tillbaka och kolla också. Så ni får ha lite förståelse för det men ni är så fina så det vet jag kommer gå bra❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge