Mode,  Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs. Sämsta

Veckans bästa är bloggandet! Att jag kommit igång på riktigt & att prata med alla er fina människor. Blev så otroligt glad över fina Yasmines hyllning i hennes inlägg om bloggar hon vill lyfta.
Veckans sämsta är hjärtesorgen, det har varit en tung vecka.

Veckans Planer

Det jag har inplanerat är att fixa i ordning med kläder inför liveförsäljning som kommer bli på Onsdag. Är en hel del att förbereda! Hänga upp, sortera, ta fram mer saker, fixa galgar, påsar osv. Har även tid för ID-kort på onsdag. Resten av veckan är oplanerad men tänker att det blir till att fortsätta med organiseringen av hemmet. Hade ni tyckt det var kul med ett inlägg om det?

Veckans Köp

Jag fyndade en vit Takano sweatshirt från Kenja! Tycker deras dressar är så väldigt snygga & nu körde dom en special kampanj på snygga sweatshirts, fanns bara några och jag lyckades få tag i en innan dom var helt slutsålda. Förhoppningsvis kommer den nu i veckan!

Liveshopping hos Kenja

Veckans Topp-inlägg

Denna veckan är det ‘Veckans lista‘ som kommer på en första plats, i det inlägget visar jag upp mina nya guldskor, favorit kappa & delar med mig av några snygga ljusa byxor. På andra plats är ‘Misslyckat Frisörbesök‘ där jag berättar om det värsta bemötande och den värsta klippningen jag varit med om hos en frisör.

Veckans Klädesplagg

En helt fantastisk färgglad klänning/kaftan från Nodge! Vill omge mig med kläder som ger mig lycka och det gör den verkligen, blir glad av att se den. 100 procent viskos dessutom så väldigt skön att bära!

Veckans Tips

Köp & sälj på facebook! Där kan man både fynda en massa snygga plagg men även sälja sådant som inte kommer till användning. Är många som kör lives med klädförsäljning nu vilket är väldigt kul att titta på samtidigt som man kan få tag i mycket fint. Finns även en hel uppsjö av köp och sälj grupper.

Veckans Wanties

Står väldigt mycket på min Wanties lista då jag är i processen att byta ut garderoben. Som jag skrivit högre upp vill jag ha en garderob som ger mig lycka, kläder som jag älskar. Inte en massa söta toppar som bara ligger där utan en stabil bra grund som gör det lätt att bli inspirerad och hitta på fina outfits.

Slängde ihop ett litet collage med snygga saker jag hittat.

Kan verkligen rekommendera Arkets bas t-shirtar, riktigt sköna och inte så dyra. Även byxorna kommer från mitt favoritmärke av kostymbyxor, skulle kunna leva i bara deras byxor. Har samma modell som byxa 1 fast i svart, det är mina bästa byxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge