Mode,  Outfits

Sommarkalas Outfit

Hej kära ni!
Snart är vi äntligen inne i sommarens första månad vilket känns underbart! Jag känner att jag har så mycket mer energi & glädje när det är ljusare ute, känner ni likadant eller har ni drabbats av någon vårtrötthet?

Om mindre än en månad är det dags för mig att gå på sommarkalas! Min morbror fyller år & har ordnat ett stort kalas. Det var inga speciella klädkoder men då vi ska vara på ett vackert slott kände jag att jag ville klä mig lite extra.

Jag föll för klänningen nedan direkt jag såg den hos Nodge och efter lite rea spanande fick jag tag på den till ett lite billigare pris (även fast leveransen var väldigt sen tyvärr) Det är en vacker blommig klänning från Neo noir (älskar deras kläder!) med puffiga fina ärmar. Till klänningen har jag tänkt ha mina nya guldskor och matcha det med ett par guldiga POW örhängen, guldig väska samt fina scrunchies som tar upp det röda i klänningen.

En riktig sommardröm om jag får säga det själv!

Men är det kalas så är det. Jag har inte varit iväg på något sådant på väldigt länge så ser verkligen fram emot det! Ska bli så kul att komma iväg till Stockholm med familjen också.

Har ni några sommarplaner?

//Klänning//Skor//Schrunchies//Örhängen//Väska//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge