Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs. Sämsta

Veckans bästa skulle jag säga är att jag kommit igång med bloggandet, känns verkligen himla kul! Har så mycket idéer, tankar & planer inför bloggen och jag hoppas att ni vill hänga med. Veckans Sämsta är energilöshet, har varit så himla trött och inte haft så mycket ork till att göra saker.

Veckans Planer

Jag har tänkt försöka komma igång med en storresning av hemmet! Insett att vi har alldeles för mycket grejer vilket gör att det direkt blir rörigt hemma, har därför tänkt gå igenom precis allt och rensa ut väldigt mycket. Få lite mer ordning. Även tänkt köra en rensning i garderoben, kvar ska allt jag verkligen älskar få vara men det andra får gå till försäljning. Vill bygga upp en bra användbar garderob.

Kommer även försöka bli klar med bloggdesignen och lite ändringar.

Veckans Köp

Jag får räkna bort grejerna från Våriga inköp (Du kan läsa HÄR om du missat inlägget, köpt så mycket fint till väldigt bra priser) då det köptes tidigare. Kommer säga mina älskade guldskor, dom är fantastiska!

Veckans Topp-inlägg

Veckans mest lästa är en delad plats till Våriga inköp och Hjälpen som inte finns. Tycker det är kul att det är en mix av två väldigt olika ämnen, jag försöker ju dela med mig av båda sidor. ‘Hjälpen som inte finns’ är en personlig och känslig berättelse om psykisk ohälsa, att stå utanför samhället och inte få den hjälp man bör ha rätt till. I ‘Våriga inköp’ visar jag upp lite nya inköp.

Veckans Klädesplagg

Min Zebrakappa! Köpte den för någon månad sedan och är fortfarande lika kär, så otroligt snygg, bekväm och passar till mycket.

Veckans Tips

Liveshopping på facebook! Jag följer ett flertal butiker som brukar sälja kläder live från deras butiker, tycker det är så smidigt (och inspirerande) att köpa på sådant sätt. Man får ofta mycket stilinspo och kan få tag på saker som inte finns överallt. Favoritbutikerna för liveshopping är Kenja & Nodge by nagy.

Veckans Wanties

Denna vecka är jag på jakt efter ett par ljusa snygga byxor (gärna i linnékänsla) , en ganska så basic beige ribbad klänning, lite baskläder och ja allt möjligt egentligen. Vill ju byta ut mycket i garderoben. Här nedan ser ni 3 par byxor jag spanat in, de 2 sista kan man fynda för 25%.

//Byxa nummer 1//Byxa nummer 2//Byxa nummer 3//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge