Mode,  New in

Guldskor

Hej kära ni!
Jag hoppas att ni haft en riktigt härlig Onsdag och en fin vecka hittills. Själv har min dag varit bra förutom trötthet. Jag körde lite live igår kväll med försäljning av kläder, var så nervös innan men det gick ändå bra och fick så fint bemötande i kommentarerna. Dock så blir jag alltid så himla trött efteråt.

Igår mötte jag även upp mamma en snabbis för att öppna paket ihop, vi brukar alltid öppna tillsammans och delar ju intresset av stil & skönhet så det är väldigt kul att kunna dela det. Dom paket som kommit igår var ett set samt ett par skor beställda inför slottskalaset i Juni. Min morbror fyller nämligen 60 år och har bjudit in till kalas på slott så har varit på jakt efter en passande outfit. Har inte varit utanför min hemstad på väldigt länge och inte heller gått på kalas eller liknande så jag hade inga direkt passande kläder.

I detta vackra slott kommer vi fira min morbror, ska bli så kul!

Jakten efter rätt skor

Insåg när jag fått hem klänningen jag tänkt ha till kalaset att jag i princip bara äger sneakers. Jag älskar ju det och har problem med mina fötter och sneakers är det jag känt är absolut mest bekvämt, framförallt älskar jag mina M2K tekno från Nike som är en av dom skönaste skor jag ägt.

Men jag saknade ett par skor som var lite mer ‘uppklädda’ men som ändå går att ha till vardags, mina krav var en sko som är både bekväm och snygg men som även ska passa till det mesta. Det var en riktig djungel att hitta rätt, vi har inte några direkt roliga skobutiker i stan och det är ju svårt att via internet veta passform.

Tillsist föll jag för ett par otroligt snygga guldskor i Nodge facebook live. Det är ett par skinnskor med vit högre sula från det spanska märket KMB. Dom blev slutsålda snabbt i liven men min mamma blev uppringd dagen efter och fick möjlighet att köpa ett par som inte varit med under live utan fanns till försäljning i butiken.

Nodge Liveshopping

Mina gyllene skor

Igår kom skorna & jag är mer än nöjd! Väldigt skön modell som sitter perfekt på mina svåra fötter, och sen så är dom ju verkligen så snygga! Testade att kombinera med klänningen jag tänkt ha & en guldväska och känner mig klar med min outfit, till det tänkte jag låna mammas guldiga POW örhängen. Kommer publicera ett eget inlägg om hela outfiten.

Testade även att kombinera skorna med flertal andra plagg och skorna lyfter verkligen kläderna och passar till allt. Jag kunde inte vara mer nöjd!

Så har ni likt mig svårt att hitta bekväma skor som ändå är fina och i bra kvalité så kan jag verkligen varmt rekommendera KMBs skinnskor.

Har jag förstått rätt så får butiker beställa hem skor från KMB där de kan välja egna färger och modeller, jag har googlat och googlat för att försöka få fram en butik där denna modell ska finnas och hittade tillsist en norsk hemsida. Så är du sugen på ett par gyllene skor kan du kika in Här där det finns några storlekar kvar (kan dock tillkomma tull) Annars kan du kika med Nodge om de kanske fått tag i några fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge