Mode,  New in

Sellpy Bild vs. Verklighet (Så billigt!)

Hej!

Jag har alltid tyckt att stil & kläder är väldigt roligt! Som barn älskade jag att klä ut mig & testade många olika stilar. Men där jag då bodde var det svårt att testa sig fram utan att folk runt om kollade konstigt, det var nämligen ett litet samhälle där man skulle passa in. Alltså vara som alla andra & inte sticka ut.

Sedan kan man väll säga att jag fastnade i samma stil i flera år fram tills för kanske 1-2 år sedan då intresset väcktes på nytt. Jag vill nu på riktigt experimentera & hitta en stil som jag trivs med.

En helt ny garderob

Kläder är dyrt & jag har inte den ekonomiska möjligheten att köpa in en hel garderob av nya kläder. Det var då jag upptäckte Sellpy! Vilket alltså är en secondhand hemsida ägt av H&M.

Jag har skrivit ett inlägg om Sellpy långt tillbaka men tänker att jag ska försöka gå in mer i djupet i kommande inlägg om ni finner det intressant?

I dagens inlägg tänkte jag att jag skulle visa upp kläderna jag beställt hem! Ni kommer få se hur dom såg ut på sellpy, vad jag köpt dom för, original pris om det finns tillgängligt samt sedan hur plagget ser ut i verkligheten & mina tankar.

Hoppas ni kommer tycka att det är kul! Jag är fortfarande ny med ringlighten & känner mig ringrostig efter så lång paus men jag hoppas ni kommer tycka om inlägget ändå.

Min recension av Sellpy

Sellpys Bild:

NA-KD – Nytt – 80kr Ord. Pris 349kr

Plagget hemma

Denna sweatshirt dress var långt ifrån enkel att få tag i, den låg nämligen reserverad hela tiden .(dvs. någon annan hade den i varukorgen) men jag vägrade ge upp och lyckats tillslut få tag i den vilket jag är SÅ nöjd med. Otroligt mysig & jag kommer bo i den här hemma.

Detta är helt klart min favorit från denna ordern, kommer få mycket användning av den & har inte heller något liknande i garderoben. Superfin! Helt klart 10 av 10.

Ny med lappar, inga anmärkningar.

Plagget hemma vs. Sellpys bild

Nly One – Nytt – 50kr Ord. pris 399kr

Ledsen för så dålig bild! Konstigt nog tog jag bara en bild med denna på. Älskar verkligen färgen & modellen, den är även riktigt snygg i ärmarna. Känns aningen för utmanande för mig men funkar ju med ett linne under.

Helt ny med lappar & utan anmärkningar.

Sellpys Bild

Nly Trend – Bra skick – 50kr Ord. pris: 299kr

Plagget hemma

Jag älskar blått men äger tyvärr inte så mycket i den starkare blå färgen så jag klickade hem denna ziptop från Felicia Aveklevs sellpybutik. Väldigt skön & snygg! Jag är nöjd.

Bra skick utan anmärkningar vilket jag tycker stämmer.

Bild från Sellpy

Weekday – Mycket bra skick – 110kr

Plagget Hemma

Det dyraste i beställningen var denna bomberjacka från Weekday men jag föll direkt för det snygga Fendi inspirerade mönstret & är nöjd med mitt köp.

Mycket fint skick vilket jag tycker stämmer men är på gränsen till bra skick då den doftade lite parfym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge